Video – Zo ziet het vriendje van de dochter van Obama eruit

Kleine meisjes worden groot: dochter Obama scoort eerste lief op Harvard. We hebben Malia Obama altijd gekend als klein meisje dat er af en toe bij liep op belangrijke Obama-momenten.
[quads id=1]

Haar eigen weg

Maar nu is Malia een beetje ouder en slaat ze uiteindelijk haar eigen weg in. Intussen volgt ze les aan de prestigieuze Harvard-universiteit en heeft ze daar ook nog een knappe Brit leren kennen. De foto’s bewijzen dat ze elkaar wel heel tof vinden.

Op een voetbalwedstrijd tegen Yale werd de 19-jarige Malia al kussend gespot met Rory Farquharson, een mede-student van Harvard. Het jong koppeltje werd gefilmd terwijl ze aan het kussen waren en de video is intussen verspreid als een lopend vuurtje. Een bron vertelde de Daily Mail dat het nieuwe vriendje van Malia erg populair is en hij een echte catch is. Ideaal voor de ex-First Daughter, denken we dan.

Een perfecte match

Leeftijdsgenoot Rory komt uit het Verenigd Koninkrijk en lijkt ook wel van een bevoorrechte familie te komen. Zijn vader, Charles Farquharson, is de directeur van een beheermaatschappij voor beleggingsfondsen in Londen.

Obama FamilieNieuws Amerika

 

De beste scholen

De jongeman ging naar de prestigieuze Rugby School waar hij zijn school vertegenwoordigde in golf en in de chemieclub ‘Blue Bunsen Society’. Rugby School kost ongeveer 32.000 pond (35.955 euro) per jaar en wordt bezien als één van de beste scholen in het Verenigd Koninkrijk. De jongeman werd ook benoemd als ‘Head of School’ in het schooljaar 2015-2016. Zo’n leerling wordt gekozen door een schoolhoofd en fungeert als tussenpersoon voor leerkrachten en studenten.
[quads id=1]
Tijdens de zomervakantie gaan wij aan het strand liggen of maken wij een leuke roadtrip. Voor Rory zag de zomer er een beetje anders uit en bracht hij zijn vakantie door in het centrum voor democratie en vredesopbouw in Noord-Ierland. Ieder zijn interesse zeker?

Bekijk hieronder de video waarin de twee kussen:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.