Video – Studente gooit pasgeboren baby uit het raam (buitenland)

Chinese studente gooit pasgeboren baby van vijf hoog naar beneden. De politie van de Chinese stad Xi’an heeft deze week een 19-jarige studente aangehouden die haar pasgeboren baby van vijf hoog uit het raam zou hebben gegooid.
[quads id=1]

Stierf door de val

Onderzocht wordt of het kindje, dat levenloos op straat werd aangetroffen, stierf door de val of al eerder overleed. Het bestuur van de school heeft bevestigd dat de jonge vrouw in het diepste geheim haar kindje baarde in haar studentenkamer in het campusgebouw.

Geslacht van de baby

Volgens de directie van de school had niemand in de gaten dat de studente, die bekend staat als intelligent en leergierig, zwanger was. Wel was het docenten opgevallen dat de ietwat zwaarlijvige vrouw, die een opleiding tot kleuterleidster volgde, de laatste maanden wijdere kleding dan anders droeg. De Chinese autoriteiten hebben nog niets gemeld over het geslacht van de baby en de leeftijd. Ook over de identiteit van de studente wordt met geen woord gerept. Alleen haar leeftijd is vrijgegeven.

Uit het raam

Medestudenten van de jonge vrouw hebben tegen media in de plaats Xi’an (gelegen in het noordwesten van China, red.) gezegd dat de baby vermoedelijk tijdens een pauze tussen de lesuren uit het raam moet zijn gegooid. Het kindje was gewikkeld in een deken.
[quads id=1]
Er zouden ook ooggetuigen zijn van het drama dat inmiddels door lokale en internationale media zoals DailyMail is opgepakt. Een beveiliger van de school zou de baby hebben gevonden. Vervolgens is de politie ingeschakeld en werd de studente voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Daar zal ze worden ondervraagd. Mocht ze daadwerkelijk haar baby opzettelijk van het leven hebben beroofd, dan kan haar moord met voorbedachte rade ten laste worden gelegd.

Bekijk hier de video’s erover:


Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.