“Nu studie afronden en daarna meedoen met mode maken”

“Nu is het tijd om je studie af te ronden en daarna mee te doen met de mode”, zei ABOP-assembleelid Edward Belfort vorige week vrijdag aan de ongeveer zeventig vierde klassers van de Marinus van Doorn muloschool.
[quads id=1]

Motivatie sessie voor leerlingen

Op uitnodiging van de schoolleiding hield hij een motivatiesessie voor de leerlingen. Hij sprak de kinderen toe dat zij op tijd moeten beginnen met het studeren.

Hij motiveerde hen om een studieplan voor zichzelf te maken waarbij iedere dag desnoods enkele uurtjes aan de studie wordt besteed. Hij zei tegen de leerlingen zich niet te laten afleiden met dure mobiele telefoons en andere spullen. Hij gaf aan dat de mode steeds zal wijzigen. Hij legde de nadruk dat het nu tijd is om te studeren en dat na de afronding van hun studie voldoende tijd zal zijn om mee te gaan met de mode. Belfort zei dat tegen die tijd andere telefoons in de mode zullen zijn.
[quads id=1]

In de toekomst een goede baan

Suriname studeren familienieuws BelforVolgens hem zullen de scholieren die nu studeren in de toekomst een goede baan hebben en daarmee in staat zijn mee te gaan met de mode. Hij hield hen voor zich niet te laten ontmoedigen dat er geen baan te vinden zal zijn. Hij vindt dat de leerlingen zich kunnen verdiepen in de studierichtingen waarvoor nauwelijks wordt gekozen. “Zorg ervoor dat je een goed cijfer krijgt en je examen kan halen.”

Bekijk hier een uitgebreide foto reportage:

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.