Bamos, moordverdachte van 41-jarige Herman Earny, is aangehouden

De politie van het ressort Centrum kreeg op donderdag 23 november de melding van een vechtpartij met dodelijke afloop aan de Dr. Sophie Redmondstraat.

Halsstreek gestoken

Ter plaatse aangekomen, bleek het te gaan om de 41-jarige Herman Earny die in de halsstreek is gestoken door een manspersoon, die bij de omstanders bekend staat als Bamos.
[quads id=1]

Naar verklaring van de omstanders kregen de twee mannen een woordenwisseling die uitmondde in een steekpartij. Na de daad maakte de verdachte Bamos zich gelijk uit de voeten.

In beslag genomen

Earny liet ter plaatse het leven. De ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.
[quads id=1]
De verdachte ‘Bamos’ die Herman Earny heeft doodgestoken is inmidels door de politie aangehouden.

De man werd gesignaleerd in de omgeving van de Toekomstweg. Hij was op de bromfiets. De politie heeft hem gedwongen tot stoppen. Hij is gearresteerd.

 

starnieuws Ala-D Media & Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.