35-jarige, gezochte, Felipe Olmtak meldt zichzelf bij de politie

De 35-jarige Felipe Olmtak van wie opsporing, aanhouding en voorgeleiding door de Procureur Generaal van Suriname was gelast, is op dinsdag 14 november aangehouden. Hij heeft zich met zijn raadsman aangemeld op de afdeling Narcoticabrigade.
[quads id=1]

Tijdens controle

Felipe wordt ervan verdacht de vermoedelijke verstrekker te zijn geweest van een postverzending op donderdag 27 september van dit jaar. In de doos van de postverzendster is tijdens controle van de douane recherche aangetroffen en in beslag genomen 200 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, verwerkt in kokosolie.

Zij heeft toegegeven

De afdeling Narcoticabrigade aan wie de zaak is overgedragen, spoorde de postverzendster Pearlyne S. op en hield haar op donderdag 9 november aan. Zij heeft toegeven de doos op verzoek van haar vriend Felipe te hebben gepost.
[quads id=1]

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Gerelateerde berichten:
–Pearlyne S. geeft toe pakket voor vriend Felipe te hebben gepost
— Opsporing – Felipe Olmtak

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.