Vrouw mishandelt andere vrouw omdat ze haar geld terug wil

vechten Paramaribo

De politie van Latour heeft na op 29 oktober en 7 november gedane aangiften van vernieling en mishandeling Tomina D. op maandag 20 november aangehouden.
[quads id=1]

Geld van derden

Volgens verklaring van de aangeefster zou zij een jaar geleden geld van Tomina en derden hebben genomen met de bedoeling een stuk grond voor hen te regelen. Toen dit niet lukte deden Tomina en derden aangifte van oplichting tegen haar. Zij werd toen opgespoord, aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Suriname FamileiNieuws
Voorbeeldfoto vechtende vrouwen

Na haar invrijheidstelling werd zij steeds lastig gevallen door Tomina, die de haar geld terugeiste. De aangeefster vindt dat dit niet mogelijk is, omdat zij gevonnist is en reeds haar straf heeft uitgezeten.

Aangeefster te mishandelen

Dit was aanleiding voor Tomina om in vereniging de aangeefster op 29 oktober te mishandelen en haar auto op 7 november te vernielen.
[quads id=1]
Het slachtoffer liep letsels op aan het hoofd en zwelling op de neusbrug. Het voertuig vertoont aanzienlijke schade.

Tomina is opgespoord en aangehouden. Haar kompanen zijn nog voortvluchtig.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Tomina in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van haar kompanen wordt gewerkt.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen

wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij

publiceren het gratis.