Vriendinnetje steelt valuta van vriendje na avontuurtje in pension

betaalde omgang

De politie van Paramaribo heeft woensdag een aangifte opgenomen van de aangever O.A. Hij deed aangifte tegen zijn vriendin E.D. Volgens de aangever was hij de nacht daarvoor met de vriendin in een pension geweest om gemeenschap met haar te hebben.
[quads id=1]

Vermist uit zijn portemonnee

Op een bepaald moment is hij naar de badkamer geweest en hij liet zijn portemonnee met Euro’s en USD onbeheerd achter in de kamer. Na het vertier, nadat hij de vriendin thuis had afgezet en zelf thuis was aangekomen, kwam hij tot de ontdekking dat uit zijn portemonnee Euro 900,- en USD 300,- werden vermist. Hij maakte terstond contact met zijn vriendin.
[quads id=1]

Ernstige waarschuwing

Zij heeft op haar beurt met haar dochter Euro 700,- en USD 100,- gestuurd voor de aangever. en nadien nog eens Euro 100,- en USD 100,-. . Volgens de verdachte had zij Euro 900,- en USD 200,- van haar vriend weggenomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie heeft de politie de vrouw in kwestie, na een ernstige waarschuwing, heengezonden.
Familienieuws stelen Suriname

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij

publiceren het gratis.