‘Poepende’ Marlon geraakt door politiekogel

poep Paramaribo

Marlon G. blijft ontkennen dat hij een inbraak wilde plegen aan de Zwartenhovenbrugstraat toen hij in zijn been werd geraakt door een politiekogel. De man beweerde woensdag tijdens de zitting dat hij ‘aan het poepen was’ toen de politieagent op hem schoot. Rechter Robert Praag hoorde twee politieagenten als getuige.
[quads id=1]

Twee personen wegrennen

De verdachte staat terecht voor een poging tot inbraak op 24 september 2017. De agenten waren aan het surveilleren toen de Centrale Meldkamer via de portofoon meedeelde dat dieven gesignaleerd waren bij een bedrijf aan de Zwartenhovenbrugstraat. Ook is het alarm afgegaan. De agenten verklaarden dat ze twee personen zagen wegrennen toen zij ter plekke aankwamen. Er werd een achtervolging ingezet. De verdachte zou over schuttingen zijn gesprongen en heeft volgens de wetsdienaren de waarschuwingsschoten genegeerd. Op grond daarvan is er gericht geschoten. De man werd geraakt in zijn onderbeen.

poepende rover familienieuws suriname

Zijn behoefte aan het doen

De beklaagde zei dat de agenten niet de waarheid spreken. Hij was op het perceel naast het pand zijn behoefte aan het doen toen de politieman op hem schoot, beweerde de verdachte. Uit schrik heeft hij de benen genomen. De politieagenten verklaarde dat de man ‘een cutter’ bij zich had die hij weggooide terwijl hij wegrende. Op zijn lichaam is een mes gevonden bij de aanhouding. Deze zaak wordt op 10 januari verder behandeld.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen

wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij

publiceren het gratis.