Anoniem: Mijn man loopt uit omdat ik geen kinderen wil

vreemdgaan familienieuws

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Jose. Ik ben 5 jaar getrouwd met Chris. Mijn eerste liefde. Ik was altijd verliefd op hem. Ik was 17 toen ik per ongeluk zwanger raakte van hem. We waren nog veel te jong en hebben SAMEN besloten dat we een abortus zouden doen.
[quads id=1]

Een kind als ik 35 ben

Dat is inmiddels al meer dan 15 jaar geleden. Al zeker 10 jaar zeurt hij aan mijn hoofd dat hij een kind wil. Maar ik ben niet ready. Ik wil pas een kind als ik 35 jaar ben. Ik ben nu via het werk bezig met een studie en dat duurt zeker nog een jaartje. Dan zal ik hopelijk promotie maken en dan wil ik een kind.

Dat vertel ik hem. Maar eigenllijk lieg ik. Ik weet niet zeker of ik een kind van hem wil. Waarom ik het misschien nooit wil is omdat ik weet dat hij uitloopt. Al een aantal jaren en ik weet ook dat hij die dame probeert zwanger te maken. Ik weet alles. Ik lees zijn apps en ik ken die dame toevallig. Ze loopt mensen te vertellen dat ik geen kinderen kan kijgen.

Ik wil geen kinderen

Dat is helemaal niet waar. Ik wil gewoon nog geen kinderen met mijn man. Nu niet. Hij heeft mij teleurgesteld. Het is niet de eerste keer dat hij uitloopt in die 18 jaren dat ik hem ken. Er loopt al een kind van hem rond. Dat zeggen mensen. Maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Maar deze dame zal binnenkort wel in verwachting raken. Misschien is ze dat inmiddels al. Ik begrijp niet dat Chris toch nog zeurt om een kind met mij te maken. Als ik hem zeg dat hij maar 1 met dat vriendinnetje van hem moet maken is zijn antwoord: Dat komt omdat jij niet wil.
[quads id=1]

Heel wat opgebouwd

Soms ligt hij huilend naast mij in bed en zegt dat hij nooit uit wilde lopen maar dat ik hem heb gedreven. Hij belooft me dan dat hij gaat stoppen zodra ik zwanger ben. Luister FamilieNieuws. We hebben een heel verleden samen. Deze man is mijn alles. Naast mijn huwelijk en mijn werk heb ik niets. We hebben heel wat opgebouwd. Moet ik dat alles laten gaan? Ik lees wel eens dat mensen altijd boos worden op die vrouwen die blijven bij zo een man. Maar, waar ga ik weer een nieuw leven opstarten met een man? Ik ken Chris al mijn hele leven. Tenminste weet ik wat ik aan hem heb en wat ik niet aan hem heb. Ik moet gewoon op mijn hoede zijn.

Nooit een abortus

Scheiden wil hij nooit. En daar gaat hij nooit in toestemmen dus scheiden alleen al gaat een gevecht worden. Een gevecht waar ik geen zin in heb want ik weet niet wat ik ga doen zonder mijn huwelijk. Snappen jullie dat dit heel moeilijk is voor mij? Of kies ik juist de makkelijkste weg? Misschien als die dame inderdaad zwanger wordt heb ik de power om echt weg te gaan.
[quads id=1]
Of vinden jullie dat mijn man recht heeft op een kind van mij? Of kan ik beter wachten? Ik weet het niet zo goed. Soms denk ik dat ik nooit abortus had moeten doen. Dan had ik nu een kind en een gelukkige man zonder al die problemen.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.