Alleenstaande moeder oog in oog met criminelen in haar huis

politie Suriname

De alleenstaande vouw J.N. kreeg dinsdagochtend de schrik van haar leven toen zij twee criminelen in haar woning aantrof. Volgens het slachtoffer stond zij rond 04.00 uur op om naar het toilet te gaan.
[quads id=1]

Met een vuist vuurwapen

Familienieuws rover Suriname

Toen zij de deur opende, zag zij twee gemaskerde daders voor haar staan, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen. “Pe a moni de”, vroeg één van de rovers. “Ik heb geen moment geaarzeld en gaf de rovers al het geld dat ik bij me had. Ik woon alleen met me baby in het huis.

Meegewerkt

Om erger te voorkomen, heb ik meegewerkt en het geld overhandigd aan de overvallers”, zegt het slachtoffer. Het slachtoffer heeft de daders SRD 950 overhandigd, waarna de rovers de plaats te voet hebben verlaten. Nadat de overvallers de plaats hadden verlaten, schakelde het slachtoffer de politie in.
[quads id=1]

Geen aanhoudingen

De rovers hebben de voordeur van haar woning geforceerd. J.N. zegt dat zij enorm bevreesd is. Zij heeft daarna niet kunnen slapen. De politie is bezig met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.