Video – De vloekende boodschap voor de media van Joel ‘Bordo’ Martinus

bordo Paramaribo

Eigenaar van voetbalclub Notch, Joel ‘Bordo’ Martinus, lanceerde dinsdag live via Facebook een verbale aanval tegen de Ware Tijd en Radio ABC. De tirade duurde ruim een uur lang.
[quads id=1]

Wedstrijd van Notch

De twee media haalden zich de gram van de vuilgebekte clubvoorzitter op de hals nadat verslag was gedaan van zijn wangedrag tijdens en na een recent gespeelde wedstrijd van Notch.

Behalve

Dreigementen geuit

liederlijke taal tegen de wedstrijdleiding moesten ook journalisten het na de wedstrijd zaterdag tegen Walking Boyz Company ontgelden. Daarbij werden ook dreigementen geuit tegen verslaggevers.

Tegen het wangedrag van Martinus tijdens de wedstrijd hebben aanwezige officials van de Surinaamse Voetbalbond niet opgetreden. Het is overigens niet de eerst keer dat deze clubeigenaar zich tijdens wedstrijden heeft misdragen.

LET OP: Parental Advisory! De video bevat kracht termen!! Houdt u daar rekening mee!!
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bekijk hier de volledige video:

Gerelateerde berichten:
–Video: Joël Martinus aka Monyman Bordo zet NIS op zijn kop

Video: Joël Martinus aka Monyman Bordo zet NIS op zijn kop

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.