Video – Celebrity news- Jennifer Hudson wil niet dat ex hun zoontje nog ziet

Jennifer Hudson verliest voogdijzaak om zoon David Jr. Jennifer Hudson heeft geen omgangsverbod gekregen voor haar ex-verloofde David Otunga. De zangeres vroeg het verbod aan in het belang van haar zoon David Jr., maar de vader van het kind mag de belangrijke Amerikaanse feestdag Thanksgiving met zijn zoon vieren.
[quads id=1]

Tijdelijke voogdij

Volgens TMZ gaat Otunga de rechter om tijdelijke voogdij vragen, omdat hij zichzelf als de belangrijkste verzorger van hun kind ziet. Ook wil hij dat David Jr. bij hem is als Hudson voor haar werk aan het reizen is. Volgens hem liegt de zangeres erop los; puur en alleen om de voogdij te krijgen.

Hudson en Otunga gingen kortgeleden uit elkaar, na een relatie van tien jaar. De voormalig worstelaar vroeg Hudson in september 2008 ten huwelijk, nadat ze nog niet eens een jaar samen waren.

Loodzware periode

Daarna volgde een loodzware periode, waarin de moeder en broer van de The Voice-coach thuis in Chicago werden doodgeschoten. Haar zevenjarige neefje Julian werd levenloos aangetroffen op de achterbank van de auto.
[quads id=1]
Bekijk hier een videoaflevering van Jennifer en haar ex. Toen ging het nog goed:

Bekijk hier ook een interessante uitzending van Wendy over die twee:

Gerelateerde berichten:
–Humberto Tan en zijn partner Ineke zijn nog bij elkaar!

Humberto Tan en zijn partner Ineke zijn nog bij elkaar!

Bron: nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.