Video – Help mee! Nederlandse politie zoekt daders brute roofoverval

Op donderdagmiddag 16 november is omstreeks 14.40 in Hulst een zeer grove straatroof gepleegd. In het midden van Hulst zit het Cornelis de Vosplein. Daar heeft een 57-jarige man die dag zijn auto geparkeerd, hij werkt bij de speelhal iets verderop.
[quads id=1]

Hulp van omstanders

Als hij om 14.40 uur weer naar zijn auto loopt, komt er een man aangerend die hem nog voor hij in kan stappen aanvalt. Zijn handlanger is te zien op een scooter. Als de dader weer vlucht, springt hij bij die persoon achterop. Het slachtoffer krijgt tijdens en na de roof gelukkig veel hulp van betrokken omstanders.

Opsporing verzocht roof FamilieNieuwsNa de beroving rijden de twee straatrovers via de Grote Markt – Gentsestraat weg. Ze worden voor het laatst gezien op de Gentsevaart, ter hoogte van het Shell benzinestation.

Een stoppelbaardje

De straatrover heeft een licht getinte huidskleur, is in de twintig, zo’n 1.70 tot 1.75 lang, tenger en heeft een lang smal gezicht. Verder heeft hij donker kort haar, bruine ogen en had hij een stoppelbaardje.

Zo’n drie kwartier voor de beroving – om 14.00 uur – zag een getuige hem al op de kruising Lange Nieuwstraat/grote Begijnstraat. Waarschijnlijk om niet op te vallen was hij toen druk bezig met zijn telefoon. Een kwartiertje later wordt hij ook nog gezien voor café De Prince of Wales.
[quads id=1]

Op de motorscooter

De beroving wordt uitgevoerd met een zwarte Yamaha T-Max. Op de motorscooter zit een in België gestolen kentekenplaat MAKJ617. Opvallend detail van de bestuurder: Hij draagt een witte integraalhelm met aan de zijkant twee opvallend rode hoorntjes, ook wel duivelshoorntjes genoemd. Verder leek deze man ongeveer 25 jaar, donkergetint en had hij donkere ogen en lichte baardgroei.
Wie heeft een vermoeden wie de bestuurder van de scooter is?

Bekijk hier de beelden van de TV uitzending:

Gerelateerde berichten:
–Video: Uitzending Opsporing Verzocht: Moord 28-jarige Rosleny Magdalena
–Opsporing verzocht: Jerrel Louis

Video: Uitzending Opsporing Verzocht: Moord 28-jarige Rosleny Magdalena

 

Bron: Opsporingverzocht
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.