Video – Drogerij Rijstbedrijf Kassisingh afgebrand

De drogerij met padi van rijstbedrijf Kassisingh aan de Fredericiweg te Longmay in Nickerie is volledig door brand verwoest. Dit gebeurde gisteravond. De eigenaar, familie Pritipalsingh, lijdt enorme schade.
[quads id=1]
De gewestelijke brandweer commandant, de commandeur Remi Markelo, deelt mee dat de melding om 22.49 uur binnenkwam. De brandweer was om 22.57 uur ter plekke aangekomen en zij trof de drogerij in lichterlaaie aan. Een gedeelte van het dak was reeds ingestort.

Markelo geeft aan dat de wachter gerapporteerd heeft dat de branders van de drogerij omstreeks 20.00 uur zijn aangemaakt. Het bedrijf was aangesloten op het elektriciteitsnet en is verzekerd bij Fatum. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie en de brandweer zijn nog ter plekke voor het onderzoek.
[quads id=1]
Bekijk hier de video over de brand:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.