‘Slimme’ rijstdief caught on camera

rijst dief familienieuws

Eigenaren van twee handelszaken in het ressort Munder deden aangiften van diefstal uit hun winkelzaken. Tijdens het onderzoek van de politie kwam Kenneth S. alias “Mooie” in beeld.
[quads id=1]
De verdachte is op donderdag 9 november opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Kenneth ingesloten.

rijst dief familienieuws
[quads id=1]
Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte de inbraak heeft gepleegd. Kenneth heeft meermalen via de spijlen van de winkelzaak zakken rijst gehengeld. Hij doorboorde de rijstzakken met een PVC pijp, ving de rijst in een bak op, om die vervolgens in zijn zak die hij had meegenomen over te schenken. Zodra de rijstzak bijna leeg was, pakte hij die met zijn hengel omhoog en kon op die manier een hele zak rijst wegnemen.

Kenneth is een bekende van de politie.
Gerelateerde berichten:
–Jarige dief aangehouden met 6 pakken sowt metie

Jarige dief aangehouden met 6 pakken sowt metie

 

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.