Meer dan 60 Franse agenten hebben dit jaar zelfmoord gepleegd

zelfmoord Suriname

Met zijn dienstwapen heeft een Franse politieagent (31) drie mensen doodgeschoten. Daarna heeft de agent ook zijn hond doodgeschoten en zelfmoord gepleegd.
[quads id=1]

Zwaargewond aangetroffen

Zelfmoord is een groeiend fenomeen bij Franse agenten. Een van de slachtoffers is zijn schoonvader, de andere twee waren vermoedelijk voorbijgangers. De agent heeft ook geprobeerd zijn ex-partner (25) te vermoorden. Zij werd zwaargewond aangetroffen in een auto.

Zij wilde scheiden

Daarnaast heeft de agent zijn schoonmoeder en schoonzus verwond. Een van hen is er volgens de Franse krant Le Parisien ook zeer slecht aan toe. Het incident gebeurde zaterdagavond rond 20.45 uur in de Parijs voorstad Sarcelles. Volgens de burgemeester van het stadje had de vrouw kort voor de schietpartij aangegeven dat zij wilde scheiden.
[quads id=1]
Zelfmoord is een groeiend fenomeen bij Franse agenten. Dit jaar hebben al meer dan zestig agenten zich van het leven beroofd.

Gerelateerde berichten:
–Redactie: Agent Ronny Gopal krijgt 16 jaar voor moord op Denice Kromowirjo
–Redactie: Vrouw pleegt zelfmoord met wapen van agent

Redactie: Agent Ronny Gopal krijgt 16 jaar voor moord op Denice Kromowirjo

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.