Vrouw op haar balkon beroofd door haar buurman

De politie van het ressort Munder kreeg op dinsdag 14 november de melding van een beroving van een bejaarde vrouw op een adres in het ressort.

Bij het instellen van het onderzoek verklaarde de vrouw beroofd te zijn geworden van haar gouden armband door haar buurman Dimitri B. De 37-jarige beroofde het slachtoffer op haar balkon.

De vrouw die op haar balkon zat merkte op gegeven moment op dat Dimitri over de schutting sprong en naar haar richting liep. Voordat zij kon reageren greep hij naar de arm band en maakte hij zich uit de voeten.

Voorbeeld foto Google

Na opsporing is de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Dimitri verklaarde de armband reeds te hebben verkocht aan een juwelier die ook is aangehouden. De goudsmid heeft zich bereid verklaard de armband die hij reeds heeft gesmolten, wederom te maken.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Dimitri in verzekering gestelD

Gerelateerde berichten:

Leugenachtige buurman breekt in bij buren die in het buitenland zijn

Buurman ‘klopt’ op ondergoed van buurvrouwen

Bron: kps
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.