Video – Stem samen met ons op 8-jarige Zoë!!

0

We hebben een filmpje binnen gekregen van de talentvolle Zoë. Ze is 8 jaar en van Surinaamse afkomst.  Ze doet mee aan de UniveGolden Move. En wij wille uiteraard dat ze kans maakt op 1 van de 10 plekken. Dat kan, als wij samen voor haar stemmen! Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie:

Zoë 8 jaar oud doet mee aan de #UniveGoldenMove…en maakt kans op 1 van de 10 plekken..ze maakt kans om haar move te laten zien en wie weet schittert ze dan 29 december tussen al de grote turnsters tijdens de Univé – A Touch of Gold in Ziggo Dome ..

Gun jij haar dit van harte like haar filmpje op Instagram

Wil je ook op haar stemmen? Klik dan op de onderstaande link!

https://www.instagram.com/gymnast_zoe2009/

Bekijk hier een leuk filmpje over haar:


Je kunt haar ook volgen op haar eigen Facebook pagina

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Gerelateerde berichten:
–25 medailles voor onze Surinaamse taekwondo-atleten
–Redactie: Surinaamse sporters naar Brazilië

 

Comments are closed.