Video – Stem samen met ons op 8-jarige Zoë!!

We hebben een filmpje binnen gekregen van de talentvolle Zoë. Ze is 8 jaar en van Surinaamse afkomst.  Ze doet mee aan de UniveGolden Move. En wij wille uiteraard dat ze kans maakt op 1 van de 10 plekken. Dat kan, als wij samen voor haar stemmen! Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie:

Zoë 8 jaar oud doet mee aan de #UniveGoldenMove…en maakt kans op 1 van de 10 plekken..ze maakt kans om haar move te laten zien en wie weet schittert ze dan 29 december tussen al de grote turnsters tijdens de Univé – A Touch of Gold in Ziggo Dome ..

[quads id=1]

Gun jij haar dit van harte like haar filmpje op Instagram

Wil je ook op haar stemmen? Klik dan op de onderstaande link!

https://www.instagram.com/gymnast_zoe2009/

Bekijk hier een leuk filmpje over haar:

[quads id=1]

Je kunt haar ook volgen op haar eigen Facebook pagina

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Gerelateerde berichten:
–25 medailles voor onze Surinaamse taekwondo-atleten
–Redactie: Surinaamse sporters naar Brazilië