‘Pijpe beest party’ is geen pijpfeest?

“Onmaatschappelijk”, zo typeert districtscommissaris Remy Pollack van Paramaribo Zuid-West, de flyers van een party met de naam ‘Pijpe beest party’. “Vooralsnog ligt er nog geen vergunningaanvraag op het commissariaat voor dit feest”, zegt de burgervader, maar hij wijst de aanvraag op voorhand af.
[quads id=1]

Hurkend bij geslachtsdeel

Pollack zegt dat er altijd een vergunning moet worden aangevraagd als een plek wordt afgehuurd waar bands zullen optreden, ook wanneer de locatie een lopende vergunning heeft. Hoewel de naam van het feest voor zich spreekt, met als afbeelding op de flyer een vrouw hurkend bij het geslachtsdeel van een man, ontkent showpromotor MC Chileman dat het gaat om een pijpfeest. “Het is net als elk ander normaal feest, één waar je gewoon gezellig kan dansen en vrij bent te doen wat jij als bezoeker wil.”

 

De beste pijper

De promotor geeft aan dat als mensen er werkelijk voor kiezen om op het feest bepaalde seksuele handelingen te plegen, zij niet tegengehouden zullen worden. Echter, hij ontkent dat, zoals in het promofilmpje is aangegeven, er een prijs weggegeven zal worden aan de beste pijper. “Ik ben hiermee niet bekend.”
[quads id=1]

9 december

Of de artiesten en muziekformaties die op de flyer genoemd worden werkelijk zullen optreden, is niet bekend. Aptijt bijvoorbeeld, distantieert zich van het evenement. De party zou op 9 december gehouden worden in Centraal Station op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Randjansinghweg.
Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.