Anoniem – Mijn buurvrouw heeft een oplossing nodig voor haar kleindochter

Beste Familie nieuws,
Zouden jullie onderstaand bericht anoniem willen plaatsen. Alvast hartelijk dank. Beste mensen op Facebook, ik zou graag jullie advies willen hebben over het volgende: Graag serieuze reacties!
[quads id=1]

Buurvrouw is radeloos

Mijn buurvrouw is radeloos en weet geen raad meer. Daarom vraag ik jullie wat jullie zouden doen in onderstaande situatie:

Mijn buurvrouw heeft een kleinkind, ze heet Urmilla en ze is 18 jaar. Urmilla moeder leeft niet meer, vader is onbekend. Urmilla gaat niet meer naar school, zij luistert naar niemand en gaat haar eigen gang.

Verschillende mannen op stap

Als ik naar al die gesprekken luister en zie wat er gebeurt dan is het niet normaal. Zij zegt dat zij werkt. Maar zij gaat iedere avond met verschillende jongens/mannen op stap.

Uit controle blijkt dat zij inderdaad niet werkzaam is. Zij liegt, zodat mensen medelijden met har krijgen. Maar iedere ouder/oma wil het beste voor haar kind hebben. Nu loopt het uit de hand, praten helpt niet. Mijn buurvrouw is verschillende keren geweest bij de politie, kinderpolitie, maar niets helpt. De politie zegt ze kunnen nu niets betekenen. Ze praten met haar, maar er verandert helemaal niets.
[quads id=1]
Nu heeft buurvrouw een zenuwaanval gehad. Urmilla komt met zuigvlekken thuis. Ze doet wat ze wil. In haar hoofd denkt ze alleen maar jongens en uitgaan. Ik heb ook met haar gepraat en met mijn buurvrouw, maar het helpt niet.

Iedere dag huilen

Ik zie hoe mijn buurvrouw ieder dag aan het huilen en piekeren is. Is niet meer normaal. Urmilla weet zelf niet voor wat voor zij problemen zorgt. Kunnen jullie een advies en mening geven. Hoe kan het probleem opgelost worden voor mijn buurvrouw? Hoe kan ik haar helpen, of moet ik me erbuiten houden?
Alvast hartelijk dank

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]
–Anoniem: Schoonouders , bemoei niet teveel in ons leven. Laat los!!
–Anoniem: Ik wil dat mijn 17-jarige dochter weggaat!

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.