Video – Juf gaat naar bed met studenten en geeft ze goede cijfers (buitenland)

Een Colombiaanse lerares dwong verschillende tieners uit haar klas om omgang met haar te hebben, als die kans wilden maken op goede resultaten. Yokasta M. bedreigde hen en stuurde de jongens geregeld naaktfoto’s en pikante video’s. Nu zit de 40-jarige vrouw uit Medellin haar straf uit.
[quads id=1]

Gelukkig getrouwd

Voor de buitenwereld was Yokasta gelukkig getrouwd. Maar in realiteit had ze een duistere bezigheid. Ze chanteerde en manipuleerde haar studenten via WhatsApp, maar ook in het echte leven. Achter de schermen stuurde zij haar studenten pikante video’s en foto’s. Op sociale media sprak ze haar leerlingen aan en vroeg ze om hun telefoonnummers “om te helpen met hun huiswerk”. Verschillende jongeren tussen 16 en 17 jaar gaven hun contactgegevens.

 

Intieme delen

Dan begon haar grensoverschrijdend gedrag te escaleren. Ze stuurde haar studenten via WhatsApp expliciete naaktfoto’s waarin ze amper iets aanhad. In enkele beelden verstopte ze haar intieme delen achter teddyberen. Nadien begon ze hen te chanteren: als ze niet naar haar wilden slapen, dan zou ze hen straffen met hun cijfers.

 

Vroeg de scheiding aan

Uiteindelijk kwam de zaak pas aan het licht toen één van de vaders van de jongens de telefoon van zijn zoon nakeek. De politie arresteerde de lerares meteen. Zodra dat gebeurd was, besloot één van haar studenten alle foto’s die hij had gekregen, online te zetten. Het verhaal ging in een mum van tijd viraal. Haar echtgenoot vroeg meteen de scheiding aan. Nu riskeert ze een celstraf van 40 jaar voor afpersing en omgang met minderjarigen.
[quads id=1]
Bekijk hier de video erover. Let op de video bevat volwassen beelden:

Gerelateerde berichten:
–Video – 27-jarige kinderopvangmedewerker verdacht van misbruik
–Redactie: Nederlandse Pastor verdacht van kinderporno

Bron: Nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.