34-jarige Sergio vluchtte uit de auto na verkeersongeval

militair Paramaribo

De 34-jarige autobestuurder Sergio S. heeft zich op woensdag 15 november met een familielid aangemeld op het politiebureau Centrum.
[quads id=1]
Hij is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Sergio raakte in de vroege ochtend van zaterdag 4 november betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Klipstenen- en de Wagenwegstraat. Een bromfietser verleende geen voorrang aan het recht doorgaand verkeer met als gevolg een aanrijding met de auto die Sergio bestuurde. De vrouw viel van de bromfiets en liep letsels op. Uit paniek stapte Sergio die niet in het bezit is van een rijbewijs uit het voertuig, verliet de plek en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Voorbeeld foto bromfiets

De veroorzaker is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De auto werd in beslag genomen en aan de hand van het kentekennummer is de eigenaar van het voertuig achterhaald.
[quads id=1]
Deze meldde zich op 15 november aan met Sergio die op de dag van het ongeval de bestuurder is geweest.

Gerelateerde berichten:
–28-jarige Kenny T. reed 65-jarige bromfietser Ponidjan Alimoenadi dood
–In hulpeloze toestand achtergelaten voetganger overleden

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.