32-jarige mishandelt vader na een glaasje(s) op

supermarkt Paramaribo

De 32-jarige Antoine S. is op woensdag 15 november aangehouden door de politie van Lelydorp. De politie kreeg melding van een mishandeling voor een winkel in het ressort. Op de plek aangekomen trof de politie Antoine en zijn vader aan.
[quads id=1]
De vader had letsels opgelopen aan zijn bovenlip en rechteroog.

Aangevallen en slagen toegebracht

Hij verklaarde zijn zoon voor de winkel te hebben aangetroffen terwijl hij bezig was zich tegoed te doen aan alcohol houdende drank. Hij sprak hem aan om dat gedrag achterwege te laten. Bij die gelegenheid heeft de zoon zijn vader aangevallen en slagen toegebracht.

1200 milligram

De dronken zoon is overgebracht naar het politiebureau. Vanwege de toestand waarin hij verkeerde, liet de politie hem een blaastest ondergaan. Antoine blies 1200 milligram uitgeademde alcohollucht, hetgeen duidde op zware dronkenschap.
[quads id=1]

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de zoon, na te zijn ontnuchterd, ingesloten. Hij heeft te kennen gegeven spijt te hebben van zijn handelingen jegens zijn vader.

Gerelateerde berichten:
— Vader met 2 vrouwen mishandeld door zoon
— Vader trapt 13-jarige zoon flauw

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.