15-jarige doet vrijwillig mee aan een triootje

misbruik Suriname

Als je had gezegd hoe oud je was, waren we nu niet hier. Ik dacht al die tijd dat je zeventien was.” Dit zei Raoul A. donderdag in de rechtszaal tegen een vijftienjarig meisje met wie hij omgang heeft gehad.
[quads id=1]

Drie jaar jonger

De verdachte reageerde geschokt nadat het meisje kantonrechter Siegline Wijnhard vertelde wat er gebeurd is. Het meisje werd via een vriendin die chat- en sekswerk voor hem verrichtte geïntroduceerd. Zij vertelde hem dat het meisje zeventien jaar was, terwijl ze in werkelijkheid drie jaar jonger was.

Triootje wilde

Toen haar werd gevraagd voor hem als prostituee te werken stemde ze daarmee in. Aan de rechter vertelde ze door haar vriendin te zijn opgehitst. Het nu vijftienjarige meisje zegt dat zij in een appartement omgang kreeg met Raoul A. en een andere man. Dat gebeurde overigens niet tegen haar wil. “Er werd mij gevraagd of ik een triootje wilde en ik heb ja gezegd.”

Vriendin van de verdachte

Een andere getuige die donderdag ook op de zitting verscheen, verklaarde op dezelfde manier te zijn benaderd door de vriendin van de verdachte. “Ze heeft me verteld hoe het werkt en ik ben meegegaan. Ik heb met Raoul gesproken en geld ontvangen. Hij wist wel dat ik zeventien was.”
[quads id=1]
De verdachte reageerde geschokt op de opmerking van de getuige. Toen hij de gelegenheid van de rechter kreeg om te spreken, vertelde hij dat hem gezegd was dat ze 21 is. De zaak wordt op 7 december verder behandeld.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.