Video – 1 jaar na de moord op 28-jarige Rosleny Magdalena

Zo’n honderdvijftig belangstellenden hebben vanavond een stille tocht gelopen voor de overleden Rosleny Magdalena. Precies een jaar geleden werd de 28-jarige moeder vlak nadat ze haar dochter naar school had gebracht bij het Maldenhof in Zuidoost doodgeschoten.

Tot op heden is de zaak niet opgelost.

Familie en vrienden verzamelden zich vanavond bij buurthuis Holendrecht. Daar vandaan werd een stille tocht gelopen naar de plek waar Rosleny om het leven werd gebracht. ‘M’n leven en van alle familie is kapotgemaakt’, vertelt het nichtje van Rosleny.

Nog steeds niet gepakt

‘We begrijpen nog steeds niet waarom en wie het gedaan heeft’, zegt Rosleny’s moeder. ‘Het was gewoon een topmeid, echt een toppertje. Ik heb er geen woorden voor en de dader is ook nog steeds niet gepakt. Niemand weet wat. Het doet iedereen pijn. Als je niet weet wat er aan de hand is, dat raakt iedereen’, vertelt een oud-klasgenoot.

Ook de wijkagent liep mee. Hij is vanaf het eerste moment betrokken bij het drama. ‘Je voelt het. Zo’n klein meisje op je schoot die je moet vertellen dat haar moeder is overleden. Dat beeld vergeet je nooit meer.’

Bekijk hier de video van de stille loop:

Gerelateerde berichten:
–Video: Uitzending Opsporing Verzocht: Moord 28-jarige Rosleny Magdalena
–Video: 15.000euro voor gouden tip moord Rosleny Magdalena

Bron: AT5

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.