Video – Serena Williams is getrouwd in een miljoenen jurk

Toptennisster Serena Williams getrouwd in gigantische kanten designjurk. De professioneel tennisspeelster Serena Williams (36) en haar kersverse echtgenoot Alexis Ohanian (34) hebben een aantal foto’s vrijgegeven van hun huwelijk.
[quads id=1]

3 miljoen euro

Het huwelijk vond afgelopen donderdag plaats in de Amerikaanse stad New Orleans. De bruid droeg een gigantische kanten japon met superstrak decolletétopje, gemaakt door Sarah Burton: de hoofdontwerpster van couturier Alexander McQueen. De waarde van de jurk is bijna 3 miljoen euro.

Kim Kardashian

Bruidsmeisje bij de ceremonie was hun op 1 september geboren dochtertje Alexis Olympia. Ook hun schoothondje mocht erbij zijn, evenals vriendinnen als Kim Kardashian, Eva Longoria, Beyoncé en Kelly Rowland.
[quads id=1]

Rijke internetondernemer

De plechtigheid werd geregistreerd door modeglossy Vogue dat ook, op Instagram en op de eigen site, met een aantal romantische kiekjes komt. Alexis Ohanian is een schatrijke internetondernemer. Hij stond onder meer aan de wieg van mediaplatform Reddit.

Bekijk hier de prachtige video van het feest en van hun gasten:

Gerelateerde berichten:
–Maikel Winter en Marisa Berrenstein zijn getrouwd
–Getrouwd – Echtpaar Domini-Dewman
–Voetballer Lionel Messi is getrouwd met zijn jeugdliefde

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.