Meisje in haar slaap overleden tijdens opladen smartphone (buitenland)

Een Vietnamees tienermeisje is overleden nadat ze in haar slaap werd geëlektrocuteerd door de kapotte laadkabel van haar iPhone. De 14-jarige Le Thi Xoan raakte de kabel naar alle waarschijnlijkheid aan.
[quads id=1]

Bewusteloos aangetroffen.

Het waren de ouders van het meisje die haar bewusteloos aantroffen en haar naar het ziekenhuis brachten. Daar werd nog een poging ondernomen haar te reanimeren, maar dat mocht niet baten. De politie van Hanoi verklaarde dat ze de verbrande kabel op het bed van het meisje aantroffen en dat de kabels bloot lagen door een scheur in het beschermende rubber. Een uiteinde van de kabel was met plakband gerepareerd. De kabel was niet de kabel die bij de iPhone was geleverd.
[quads id=1]

Iphone op haar bed

Artsen bevestigen dat het meisje door elektrocutie om het leven kwam. Volgens de politie sliep Le Thi vaak met haar iPhone op haar bed terwijl die ’s nachts lag op te laden.

De politie vermoedt dat het meisje geëlektrocuteerd raakte toen ze in haar slaap op de laadkabel rolde.
Bekijk hier de video erover:

Gerelateerde verhalen:
–Redactie: Slaapkamer in brand door telefoon in oplader
–Video waarschuwing – Opladen smartphone kan echt brand veroorzaken!

Bron: www.hln.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.