17-jarige steekt 16 jarige meerdere keren met een mes

vriendin Paramaribo

De politie van het ressort Santo Dorp heeft op dinsdag 14 november de 17-jarige Janine E. aangehouden voor mishandeling. Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding van een steekpartij aan de Erisstraat en deden de plek aan voor onderzoek.
[quads id=1]

Meerdere keren gestoken

Uit het onderzoek is gebleken dat de 17-jarige vrouwelijke verdachte haar 16-jarige buurmeisje Cerena met een mes meerdere keren heeft gestoken. Het slachtoffer had eerder een woordenwisseling met enkele zusjes van de verdachte. Daarbij moet zij hen hebben uitgescholden. Zus Janine bemoeide zich ermee, en nam het gevecht over.

Een buurjongen

Janine loerde het slachtoffer af toen zij naar de winkel liep. Bij terugkeer naderde de verdachte het slachtoffer en bracht haar de steken toe met het scherp voorwerp. Een buurjongen kon erger voorkomen door de verdachte het mes afhandig te maken.
[quads id=1]

Medische behandeling

Het slachtoffer is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Zij is opgenomen op de afdeling Chirurgie voor medische behandeling. De verdachte is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie ingesloten. Het scherpvoorwerp is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Gerelateerde berichten
–Moeder steekt vriend neer die naakt op dochter ligt (Buitenland)
–Video – Franse diplomaat neergestoken middenin Paramaribo stad

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.