Pearlyne S. geeft toe pakket voor vriend Felipe te hebben gepost

Van de 35-jarige Felipe Andres Olmtak is opsporing aanhouding en voorgeleiding gelast door de Procureur Generaal van Suriname.

Felipe wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet op verdovende middelen.
[quads id=1]

200 millimeter cocaïne

De afdeling Narcoticabrigade van de politie heeft op donderdag 9 november Pearlyne S. aangehouden. Deze dame heeft op 27 september van dit jaar een doos ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven. Bij controle van de doos is door de douane recherche 200 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, verwerkt in kokosolie aangetroffen.

Na haar aanhouding

De drugs werd overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. De post verzendster werd opgespoord, doch bleef geruime tijd uit handen van de politie. Na haar aanhouding op 9 november is zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Zij heeft toegeven de doos op verzoek van haar vriend Felipe te hebben gepost. De vermoedelijke verstrekker wordt opgespoord.
[quads id=1]

Dichtstbijzijnde politiepost

Alle informatie die kan leiden tot de aanhouding van Felipe, kan worden doorgespeeld op de telefoonnummers 404866/404747 de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tip lijn 179 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

Gerelateerde verhalen:
–Opsporing – Felipe Olmtak
–Redactie: Curtis aangehouden na verzending pakket
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.