Man mishandelt vrouw aan de Waterkant

politie Suriname

De politie van ressort Centrum heeft op donderdag 9 november de 34-jarige Ron H. in verzekering gesteld. Ron wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling op die bewuste dag. Hij mishandelde een restauranthoudster aan de Waterkant.
[quads id=1]

Klanten lastig viel

Na de melding van de mishandeling deden de wetsdienaren de plek aan. Onderzoek wees uit dat Ron de klanten in de zaak lastig viel. De vrouw sprak hem aan en vroeg hem de plaats te verlaten. Dit viel bij hem niet in goede aarde. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee, waarna de herrieschopper de vrouw enkele vuistslagen toebracht.

Medisch worden behandeld

Ron werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:
–Vrouw in elkaar geslagen omdat ze vraagt naar loonslip partner
–Brenda Brondenstein vertelt over haar brute en laffe mishandeling in tankstation

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.