Video – 3 jarig meisje overleden nadat vader haar heeft gestraft (buitenland)

Het lichaam van een driejarig Indiaas meisje is weken nadat vader ‘haar buiten liet staan ​​als straf gevonden. Ze kreeg de straf voor het niet opdrinken van haar beker melk’. De politie die op zoek was naar een driejarig meisje dat vermist was nadat haar vader haar naar verluidt buiten liet staan ​​als een straf, heeft haar lichaam gevonden.
[quads id=1]

Ze was ontvoerd

Toen Sherin als vermist werd opgegeven ze de politie in Texas, dat ze bang waren dat ze was ontvoerd en gaf een ‘Amber Alert’ uit. Toen een massale zoekonderzoek werd gestart, werd haar vader, de 37-jarige Wesley Mathews gearresteerd.

Twee weken later

Hij zou naar verluidt de politie hebben verteld dat hij Sherin alleen bij een boom buiten hun huis had laten staan ​​omdat ze haar melk niet opdronk. Toen hij 15 minuten later terugkwam, was het kind verdwenen. Echter gaf hij haar vermissing pas 5 uur later door. Twee weken later heeft de politie een kinderlichaam gevonden op minder dan anderhalve kilometer van de plek waar Wesley zei dat hij Sherin had verteld te gaan staan. Onderzoek moet nog definitief aantonen dat het gaat om de vermiste Sherin.

De politie zoekt nog naar de doodsoorzaak. Mathews wordt beschuldigd van kindermishandeling en is op borgtocht vrij in afwachting van zijn volgende rechtszaak.
[quads id=1]
Ondertussen heeft de kinderbescherming de vierjarige zus van Sherin uit huis gehaald.

Volgens NBC News is de familie al eens eerder in contact geweest met de kinderbescherming.

Moeder ontkent alle betrokkenheid

Sherin leed aan ontwikkelingsproblemen en beperkte verbale communicatievaardigheden. Ze was voor het laatst gezien met een roze top en zwarte pyjamabroekjes. De pleegmoeder, van het 3-jaar oude meisje, ontkent elke betrokkenheid bij de dood van haar dochter
Bekijk hier de video voor meer informatie over de dood van Sherin inclusief een interessante update:

Bron: Youtube
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.