14-maanden oude kind Jaden verdronken in goot

De politie van Santo Dorp kreeg woensdag in de vooravond een melding van een verdrinkingsgeval aan de Karunaweg. Ter plaatste aangekomen werd het 14-maanden oude kind Jaden G. levenloos aangetroffen.
[quads id=1]

Op visite bij tante

Volgens verklaring van de moeder was zij met haar zoontje op visite bij haar tante. Op een gegeven moment is zij met haar kindje een dutje gaan doen. Beiden vielen in slaap. Waarschijnlijk is het kind eerder wakker geworden en is hij toen naar de goot gelopen.

Voorbeeld goot Suriname

 

Drijvend in de goot

Toen de moeder op een bepaald moment wakker werd zag zij haar kind niet naast zich. Zij begon naarstig haar kindje te zoeken. Tot haar schrik trof zij haar zoontje drijvend in de goot aan. De politie heeft het ontzielde lichaampje van het kind in beslag genomen ter obductie.
[quads id=1]

Gerelateerde berichten:
–31-jarige Giovanni Kertodimedjo verdronken
–8-jarige Sharer Ramdin verdronken tijdens kinderfeestje

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.