Over de zaak: Politie man verdacht van misbruik minderjarige dochter

ziekenhuis Paramaribo

Het Openbaar Ministerie, vertegenwoordigd door Shanta Mahadew, heeft maandag aan kantonrechter Siegline Wijnhard een kort uitstel gevraagd in de zaak tegen de majoor van politie, R.G., die ervan verdacht wordt zijn eigen minderjarige dochter intiem te hebben misbruikt.
[quads id=1]

Vrijheid gesteld

De verdachte was aanwezig op de zitting. Hij is gedurende het strafproces eerder in vrijheid gesteld. De politieman en zijn vrouw zijn al geruime tijd gescheiden. Hun 15-jarig meisje ging af en toe bij haar vader logeren. Toen het meisje destijds 13 jaar oud was, heeft haar vader haar thuis bij hem misbruikt. Dit vertelde de minderjarige dochter bij de politie.

Meerdere keren gepleegd

Volgens haar heeft haar vader het feit meerdere keren met haar gepleegd. De zaak kwam aan het licht toen de dochter haar verhaal vertelde aan haar moeder en andere familieleden. Advocaat Irene Lalji staat de verdachte juridisch bij.
[quads id=1]

11 december

Deze zaak stond gisteren voor requisitoir en pleidooi. Omdat de vervolgingsambtenaar nog niet gereed was voor haar presentatie, vroeg zij om een kort uitstel. Op 11 december wordt de behandeling voortgezet. De verdachte werd aangezegd om aanwezig te zijn.

Gerelateerde berichten:
–Redactie: Politie die dochter vermoedelijk misbruikte is vrij
–Heeft Politieman Hesdy G. zijn dochter misbruikt?

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.