Heeft Rotterdammer Darryl N. 1.9 miljoen gestolen?

zorgbaas fraude Nederland FamilieNieuws

De megafraudezaak tegen Rotterdammer Darryl N. en nog vijf verdachten is vandaag begonnen. De Rotterdamse rechtbank heeft hiervoor zes dagen uitgetrokken.
[quads id=1]
N. zou als bestuurder van zorginstelling Vivence 1,9 miljoen euro hebben gestolen. Van dit geld zou de Rotterdammer in weelde hebben geleefd. Hij reed in dure auto’s zoals Porsches. Ook zou hij een villa voor 395.000 euro hebben gehuurd op kosten van Zorg Stichting Vivence, een stichting die zorg en huisvesting leverde aan licht verstandelijke gehandicapten.

Bij hem thuis stonden vele dure spullen. Er zijn exclusieve horloges, sieraden, meubels en audio-apparatuur in beslag genomen. N. en de andere verdachten werden vorig jaar aan het begin van de zomer opgepakt. De zes verdachten die in het beklaagdenbankje plaats nemen, zijn allemaal op vrije voeten.

N. was sinds 2011 bestuurder van de instelling voor licht verstandelijk gehandicapten. De andere verdachten zijn onder andere zijn vriendin en accountant.
[quads id=1]

Al in zijn eerste jaar zou er zijn gesjoemeld. Jarenlang zouden er valse jaarstukken zijn opgemaakt, waarop een veel lager loon voor N. stond dan hij daadwerkelijk zou hebben gekregen. Ook anderen zouden hiervan hebben geprofiteerd. Zo kregen twee vrienden creditcards waarmee ze erop los konden leven.

Gerelateerde berichten:
Redactie: Darryl N. verdacht van geld verduistering

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.