Oproep – Politie opzoek naar mensen die zaken hebben gedaan met Jerry Bechoe

De afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname heeft een zaak in onderzoek betreffende gesjoemel op grote schaal met verblijfsvergunningen ten behoeve van vreemdelingen. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat ene JERRY tegen betaling een grote groep personen heeft voorzien van valse verblijfsvergunningen.
[quads id=1]
De valse documenten zijn voorzien van nagemaakte handtekeningen van de functionarissen en stempelafdrukken van de overheidsinstanties.

Voor JERRY die officieel is geheten Bechoe Jerry Dewanand, 55 jaar, is er inmiddels een opsporingsbericht namens de Procureur Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname uitgevaardigd.

Personen die zaken met deze JERRY hebben gedaan, worden verzocht in contact te treden met de afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname te Geyersvlijt om te voorkomen dat zij als medepleger of medeplichtige worden aangemerkt.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:
Opsporing – Jerry Bechoe
–Politie oproep: Wie heeft meer informatie over de zwarte Harrier?
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.