Buurman ‘klopt’ op ondergoed van buurvrouwen

De politie van Paramaribo heeft twee verdachten opgebracht voor verhoor tegen wie aangifte ter zake bedreiging tot misbruik was gedaan. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangeefster en haar opgeschoten dochter na het baden in een borstenhouder (bh) en ondergoed in hun afgesloten woning rondliepen.

Buurman betrapt

Op een dagje is hun buurman, een 25-jarige jongeman, gaan gluren in de woning van deze vrouwen. De dochter betrapte de buurman op heterdaad en schreeuwde om hulp. De verdachte is toen over de schutting gesprongen en hij is toen van de woning weggerend. Echter is het niet hierbij gebleven.

De verdachte ging tijdens afwezigheid van deze bewoners naar hun woning en ‘klopte’ op het ondergoed dat de aangeefster en haar dochter aan de waslijn. De volgende ochtend bij het weghalen van hun ondergoed van de waslijn, werden zij geconfronteerd met zaad op het ondergoed.

Neefje waarschuwen

De aangeefster sprak de buurman, die een vrouw in huis heeft, aan. Op die bewuste dag is een oom van de verdachte ertussen gekomen. In plaats van zijn neefje te waarschuwen, begon hij de twee vrouwen te bedreigen met misbruik.

De politie heeft na de aangifte alle partijen uitgenodigd voor een gesprek. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten, dus zowel de oom als zijn neefje, na een ernstige waarschuwing heengezonden.

p.s. Voor de mensen die zich afvragen wat wij bedoelen met ‘kloppen’. Klik dan hier.

Gerelateerde berichten:
–15-jarige door drugsverslaafde 42-jarige buurman misbruikt
–Redactie: 29-jarige buurman verdacht van omgang met buurmeisje

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.