51-jarige bromfietser Dennis Rees overleden

De 51-jarige bromfietser Dennis Rees liep bij een aanrijding op de kruising van de Kwatta- en de Kalicharanweg op maandag 9 oktober zwaar lichamelijk letsels op.
[quads id=1]
Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dennis werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op donderdag 12 oktober overleed.

De politie van Kwatta kreeg op9 oktober de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets. Daar aangekomen werd de bromfietser die niet aanspreekbaar was op het wegdek aangetroffen. Onderzoek wees uit dat drie personenauto’s’ en de bromfietser in dezelfde richting reden over de Kwattaweg. Op een bepaald moment kwam Dennis door onbekende redenen te vallen. De twee autobestuurders zagen het gevaltijdig gebeuren en weken uit naar links om een aanrijding te voorkomen. De derde autobestuurder kon niet meer uitwijken en heeft de bromfietser overreden.
[quads id=1]
Het rijbewijs van de 58-jarige autobestuurder Chandrikapersad S. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Het dossier is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

De afdeling Verkeersunit van regio Midden is belast met deze zaak. Met deze late melding van het verkeersongeval met dodelijke afloop, is de barometer landelijk gestegen naar 68.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.