Waarschuwing! Spelden gevonden in etenswaren supermarkt (Nederland)

Vandalen hebben in verschillende etenswaren bij een filiaal van supermarkt Vomar in Zaandam spelden gestopt, waarschuwen het bedrijf en de NVWA dinsdag. Consumenten worden opgeroepen de betreffende producten niet te eten en terug te brengen naar de winkel.
[quads id=1]
Vomar ZaandamHet gaat om dertien producten, waaronder verpakte witlof, mini komkommers, magere runderlappen, scharrelkipschnitzel en een pakket groentesoep. De complete lijst is te zien op de website van de supermarkt.

De producten zijn inmiddels uit de schappen gehaald. ‘We hebben direct aangifte gedaan bij de politie en zij zijn in overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een onderzoek gestart’, aldus Vomar. Het gaat om het filiaal Rozenhof aan de Czaar Peterstraat in Zaandam.
[quads id=1]
Volgens Vomar is het filiaal aan de hand van de camerabeelden volledig gecontroleerd. ‘Het blijkt om vandalisme te gaan en wij hebben de getroffen producten verwijderd.’

Waarschuwing: Als je op 13 november 2017 één van onderstaande producten in het filiaal Rozenhof hebt gekocht, breng dan het product terug, je krijgt je geld terug. (klik hier voor meer informatie).

Gerelateerde berichten:
–Video- Bruiloftsgasten naar het ziekenhuis door verrotte kip (Nederland)
–Gif gevonden tussen de snacktomaatjes van de Lidl (buitenland)

Bron: ANP
Voorbeeldfoto speld in chocolade
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.