Man met schotwond meldt zich bij de spoedeisende hulp

politie Paramaribo

Angelo H. (25) is op dinsdag 7 november door het Regio Bijstands Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Angelo wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident te Tourtonne IV.
[quads id=1]
De politie van Geyersvlijt werd door een arts van de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ingeschakeld voor een slachtoffer die zich met een schotverwonding bij de instelling had aangemeld.

Per eigen gelegenheid

Bij aankomst van de wetsdienaren op de afdeling SEH werd het slachtoffer met een in- en uitschotwond aan zijn been aangetroffen. Hij had per eigen gelegenheid de ziekenhuisinstelling aangedaan. Het motief van het schietincident is nog niet bekend.

Kwam Angelo in beeld

Na een ingesteld onderzoek en bekomen informatie kwam Angelo in beeld. Deze is op 7 november opgespoord, aangehouden en overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard dat zijn wapen per ongeluk is afgegaan. Uit vrees voor de politie heeft hij het wapen weg gegooid.
[quads id=1]

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Angelo opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.