Man overvallen in slaap. Criminelen gaan er vandoor met valuta en spullen

gekneveld Paramaribo

De politie van Paramaribo kreeg in het weekend een melding van een woningoverval aan de Martin Luther Kingweg. Drie criminelen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 november de woning van de aangever binnengedrongen door middel van braak.
[quads id=1]

Traliedeuren geforceerd

Zij hebben een houtendeur en traliedeuren geforceerd. In de woning hebben zij de aangever, die in diepe rust was, overvallen en beroofd van USD 1050, SRD 600, drie laptops, twee televisies, en nog andere waardevolle goederen.

Gekneveld achtergelaten

Deze goederen hebben de overvallers vervoerd in het voertuig van de benadeelde. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Volgens de aangever is hij na de overval zelf bij de politie gestapt om de aangifte te doen. Hij was mishandeld en gekneveld achtergelaten.
[quads id=1]
Nadat hij zich had bevrijd, stapte het slachtoffer naar de politie. De daders in deze zaak zijn vooralsnog onbekend. Ook het voertuig, een Toyota Vitz, is niet terecht.

Gerelateerde berichten:
–Redactie: 27-jarige in slaapkamer beroofd van duizenden euro’s
–Echtpaar raakt gewond nadat 4 criminelen ze in hun slaap verrassen

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.