Video – Rapper Lil’ Kleine verdient 60.000 euro per maand

De Amsterdamse rapper Lil’ Kleine verdient elke maand zestigduizend euro, zo vertelde hij dit weekend in een interview met Radio 538.

Vanwege zijn hoge inkomen heeft hij zijn vader een verhuizing aangeboden. “Ik heb al tegen hem gezegd: “Kom, ga uit de Spaarndammerbuurt en ga lekker in Zuid wonen.” Maar hij wil niet weg. Hij vindt het geweldig daar.”
[quads id=1]
De rapper gaat naar eigen zeggen elke dag uit eten, draagt dure kleding en rijdt in mooie auto’s. Toch spaart hij wel. “Dat zit helemaal snor jongens. Ik heb een heel Joods team achter mij. Ik ben het zelf. Mijn manager is het, mijn advocaat is het, mijn fiscalist is het.”

Toch besteedt hij elke maand tienduizenden euro’s. “Ik hou wel van uitgeven. Ik pak zestig per maand en zet dertig opzij. Dat zeg ik in een nummer ook en zo is het wel ja.”

Zijn succes blijft niet onopgemerkt gisteren is hij namelijk flink in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de MTV European Music Awards (EMA’s), die dit jaar in Londen zijn uitgereikt. De rapper sleepte een MTV EMA voor Best Worldwide Act in de wacht. Hij is daarmee de eerste Nederlander ooit die in deze categorie wint.
[quads id=1]
De Amsterdamse rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, was zondagavond niet de enige Best Worldwide Act. In totaal waren zeven winnaars in deze categorie.

Wil je het interview beluisteren? Kijk hieronder:

Hij was super happy met het winnen van zijn MTV Award van gisteravond:

Een tijdje terug was hij in Suriname en dat viel niet in hele goede aarde. Daarna kwam hij terug om zijn excuses aan te bieden. Bekijk hier de video daarvan:

Gerelateerde berichten:
Video –Zoveel gaat Prinses Amalia verdienen als ze 18 wordt!

25% korting, adverteer bij FamilieNieuws
Ook adverteren bij FamilieNieuws? Klik op bovenstaande foto voor meer informatie en maak gebruik van de aanbieding!

Bron: nhnieuws.nl en Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.