Video – Groot beest langs de weg is vermoedelijk een wolf (Nederland)

Die wolf was zo groot, en die tanden! Sebastiaan Bake rijdt om half negen vanmorgen op de N343 tussen Kloosterhaar en Bergentheim wanneer hij een groot beest langs de weg ziet liggen. Nadat hij zijn zusje op haar werk heeft afgezet stopt hij op de terugweg uit nieuwsgierigheid. Bake schrikt van wat hij aantreft: een reusachtig dier.
[quads id=1]
Linnartz werd direct op de hoogte gebracht. ,,Triest natuurlijk, maar jonge wolven zijn nu eenmaal niet gewend eerst naar links en rechts te kijken voor ze oversteken”, verklaart de wolvenkenner.

Bake:. ,,Zoiets had ik nog nooit gezien. Hij was zo groot, en die tanden! Dat dit kan in Nederland. Eerst bleef ik er iets vandaan, om zeker te weten dat het dier niet meer ademde.”

Daarna maakt hij wat foto’s. Een daarvan plaatst hij direct op Instagram. ,,Dit is wel bijzonder. Eerst wilde ik er naast gaan liggen, om te laten zien hoe groot het dier was. Ik denk dat hij wel 1.20 meter was. Echt groot dus. De politie zei ook: dit is waarschijnlijk een wolf.”
[quads id=1]
Linnartz is enthousiast over het feit dat wederom een wolf is gespot. ,,Het lijkt al bijna niet bijzonder meer”, lacht hij. ,,Dit is al de vierde keer in korte tijd dat een wolf in Nederland wordt gezien.” Die sterke stijging is overigens niet vreemd. ,,Ze komen allemaal uit Duitsland en daar groeit de wolvenpopulatie.”

Bekijk hier de videobeelden. Let op de beelden kunnen schokkend overkomen:

Gerelateerde berichten:
–Video – Enorme rattenplaag in Amsterdam
–Mogelijk meer dan 7116 ringslangen in Amsterdam

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.