De herinnering aan mijn 20-jarige neefje Jahmall Ronde

Wederom wakker worden (als ik al heb kunnen slapen) met zware hoofdpijn en misselijkheid, hopend dat afgelopen dagen gewoon een nare droom was, hopend dat het gewoonweg niet waar is. Zit nog steeds met volop ongeloof en vragen ondanks ik urenlang naar je heb staan kijken en de artsen ons een ‘oorzaak/verklaring’ hebben gegeven.

Hoe dit te accepteren terwijl jij nooit ziek scheen te zijn, altijd goed bezig en met sporten…hoe dan??? Dit zijn toch zogenaamd gezonde dingen waarmee je lang zou moeten leven? Het leven voelt gewoonweg niet meer logisch, want jij had nog jarenlang moeten rondlopen. Niemand snapt dit, de volwassenen niet dus laat staan de jongeren.

Hoe moeten wij dit precies accepteren? 20 freaking jaar oud, 1 van m’n knappe neefjes. Dit is zo onwerkelijk en onacceptabel dat ik nog steeds hoop heb dat dit een hele slechte belated Halloween grap moet voorstellen.

Hoe moeten wij precies afscheid van jou gaan nemen Jahm ??? Zoveel verhalen die je nog moest delen, grappen die je moest maken en opeens ben je weg. Iedereen die dit nieuws hoort schrikt gewoon en overdenkt meteen zijn/haar leven. “Living life to the fullest” krijgt nu een hele andere betekenis hoe morgen niet meer gegarandeerd lijkt.

Ik heb werkelijk geen idee hoe wij deze week officieel afscheid van jou gaan moeten nemen, want dit gaat super zwaar worden.

I will always love you lange Jahmmie

πŸ’”πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜
Ik wens de families en een ieder die m’n neefje gekend heeft heel veel sterkte toe in deze zware periode
❀️

~Wyoni~

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart:
[quads id=1]

Gelieve niet in zwart.

Namens de nabestaanden:
Moeder: Marjorie Jessurun
Vader: Jimmy Ronde
broertjes en zusjes
Oma’s en Opa
Tantes en Ooms
Neefjes en nichtjes

Gerelateerde berichten:
Video – Mijn herinnering aan 20-jarige Jahmall Ronde
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.