Video – Surinaamse bodybuilders in de prijzen gevallen op Barbados

Van de Surinaamse bodybuilders hebben Anthony Nekrui en Militia Galimo het beste gepresteerd tijdens de Darcy Beckles Classic Invitational 2017. Op Barbados werd Nekrui zaterdagavond tweede in de open klasse en daarna derde in de invitational categorie, de hoogste klasse.
[quads id=1]
Galimo eindigde als tweede in de wellnesscategorie van het onderdeel Bikini Fitness.

Op Barbados werd Nekrui zaterdagavond tweede in de open klasse en daarna derde in de invitational categorie, de hoogste klasse.

Nekrui werd in 2016 bij Surinames eerste participatie derde in de open klasse; Galimo eindigde vorig jaar als runner-up, net als Stefani Tjon A San en Soepe Koese (invitational). Earnie Eenig, publiciteitsman van de Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond, zegt niet ontevreden te zijn over de resultaten van dit jaar.

Tjon A San, drievoudig Miss Bikini Fitness van Suriname, eindigde zaterdagavond als derde in de categorie 1,68 meter en langer. Suelle Shepperd werd vijfde. Kimberley Ephraim uit Antigua en Barbuda ging er met de hoofdprijs vandoor. In de wellnesscategorie werd Anke Griffith van Barbados eerste. Bodybuilder Sergio Holwijn, fitnessparticipant Priscilla Calor en de Mister Physique-deelnemers Archie Orban en Daes Burgzorg vielen niet in de prijzen.
[quads id=1]
Aan de bodybuilding invitational classic en bikini- en bodyfitnesskampioenschappen deden 85 deelnemers uit Antigua en Barbuda, Barbados, Guadeloupe, Guyana, St. Lucia, Suriname en Trinidad en Tobago mee. Speciale gast tijdens de tiende editie van het evenement was Phil Heath ook wel ‘The Gift’ genoemd. Heath is zevenvoudig winnaar van de Mr. Olympia-contest, ’s werelds meest prestigieuze en populaire bodybuildingwedstrijd.

De Surinamers op weg naar Barbados. Foto Go4pro

Bekijk hier de video van de wedstrijd:

Gerelateerde berichten:
–Redactie: Surinaamse sporters naar Brazilië
–Van Assen 1 van de 8 Surinaamse sporters met beurs

Foto Go4pro en cover van FB Militia Galimo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.