Zwangere vriendin van agent doet aangifte tegen hem wegens mishandeling

politie Nederland

De 24-jarige R.S. deed donderdag aangifte bij de politie van Wanica ter zake mishandeling door haar partner, die een politieman is. In de nacht van woensdag op donderdag raakte dit koppel verwikkeld in een woordenwisseling. De verdachte politieman bracht op een bepaald moment de dame enkele slagen toe.
[quads id=1]
Dit, terwijl hij ervan op de hoogte is dat zij drie maanden in de verwachting is van hem. Het slachtoffer is na de mishandeling persoonlijk bij de politie geweest. Haar lichaam was besmeurd met zand. Volgens het slachtoffer heeft de politieman D.M. haar flink mishandeld en bedreigd met de dood met zijn dienstvuistvuurwapen.

Het slachtoffer vertoonde zwellingen en onderhuidse bloedingen in haar gezicht en klaagde van pijn over haar lichaam en aan haar onderbuik. Het slachtoffer werd met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp en is daar ter observatie opgenomen.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het visum van het slachtoffer was nog niet ingevuld. Afhankelijk van de aard van de letsels zal beslist worden omtrent de insluiting van de agent.

25% korting, adverteer bij FamilieNieuws
Ook adverteren bij FamilieNieuws? Klik op bovenstaande foto voor meer informatie en maak gebruik van de aanbieding!

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.