Trinidad stuurt Lirong en Jian terug naar Suriname

Suriname paspoort

De politie van de afdeling Fraude heeft op maandag 6 november de 44-jarige Lirong en de 60-jarige Jian op verdenking van valsheid in geschrifte ingesloten na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.
[quads id=1]
De twee vreemdelingen reisden vanuit Suriname richting Trinidad en Tabago en op 4 november gedeporteerd op verdenking van het in bezit hebben van valse documenten. Op 6 november trachtte het tweetal wederom het land uit te gaan via de internationale luchthaven van Suriname. Zij zijn aangehouden door de Militaire Politie en overgedragen aan de politie.

Deze twee vreemdelingen zijn naar eigen zeggen op 31 oktober vanuit China naar Suriname afgereisd om vervolgens met Surinaamse paspoorten door te reizen naar Trinidad. Ze zijn daar echter tegengehouden en toen teruggestuurd naar Suriname.

Het tweetal dat voor het eerst in Suriname is, beweert via een vriend aan de Surinaamse paspoorten te zijn gekomen.
[quads id=1]
De verdachten zijn in verzekering gesteld. De afdeling Fraude onderzoekt hoe de vreemdelingen aan de paspoorten zijn gekomen.
Gerelateerde berichten:
CBB kan voorlopig geen paspoorten maken
–36-jarige Faisel verdacht van verkoop paspoorten voor $27.000

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.