Rodney kapt Keith om drugsbetaling

De 36-jarige Rodney L. is op zaterdag 4 november door de politie van Munder in verzekering gesteld. Rodney kreeg op die bewuste dag een woordenwisseling met Keith B. (38) om een betaling voor drugs.
[quads id=1]
De woordenwisseling mondde uit in een kappartij. Met een scherpvoorwerp bracht Rodney zijn tegenstaander een kapverwonding toe aan zijn vinger. Bij aankomst van de ingeschakelde politie is de verdachte aangehouden. Het scherp voorwerp is niet aangetroffen. Hij werd voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Het slachtoffer is met het politievoertuig afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij heengezonden.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.