Video – 2 mannen overleden na explosie drugslab (Nederland)

Jan Ark en Henri Goedhart overleden vorige week vrijdag nadat ze giftige stoffen hadden ingeademd die vrij waren gekomen in het drugslaboratorium dat was gevestigd in een garage aan het Prins Mauritsplein. Beide mannen waren 48 jaar oud.
[quads id=1]
Een 21-jarige man is aangehouden. Hij is de bewoner van het huis aan het Prins Mauritsplein waar vrijdag twee zijn overleden. In de garage bleek een amfetamine-lab te zijn ingericht.

De 21-jarige bewoner en een vrouw werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Daarna werd de man aangehouden, de vrouw mocht naar huis.

De 48-jarige man was sinds augustus voorwaardelijk vrij uit de gevangenis na een veroordeling wegens poging tot doodslag op de nieuwe partner van zijn ex. Volgens Nillesen, die de man bijstond als raadsman, was hij niet eerder betrokken in drugszaken.
[quads id=1]
Henri Goedhart is vrijdag in besloten kring gecremeerd. Vandaag was de uitvaart van Jan van Ark. Deze uitvaart werd juist heel groots uitgepakt. (Zie onderstaande video)
Bekijk hier de video van de explosie:

Bekijk hier de video van de ‘extreme’ uitvaartsstoet:

Gerelateerde berichten:
Video: Update: Stille tocht en uitvaart van de 28-jarige Rosleny Magdalena
Video: Vandaag was de uitvaart van Henry Ceder

Bron: bd.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.