Video – Gordon en zijn knappe Italiaan. Zullen ze gaan trouwen? (Nederland)

Gordon valt als een blok voor perfect zoenende Italiaanse steward. Op social media is de Gordon het gesprek van de dag. Tv-kijkers zijn na de uitzending op sociale media weer lekker aan het discussiëren over het programma ‘Gordon gaat trouwen’. De 1 houdt ervan en de ander vindt het echt a-sociaal.
[quads id=1]
De 49-jarige gelukszoeker doorstond drie dates met potentiële echtgenoten. Zoals marinekok en spannende tuigjesliefhebber Jeffrey, de Belgische paardenfanaat Patrick en de Italiaanse hartenveroveraar en steward Manuel uit Rome. Die laatste bracht het hart van Goor volkomen op hol.

Dat liep op niets uit

De Italiaanse steward banketbakker Manuel leerde Gordon op afstand kennen door naar zijn tv-programma’s te kijken. De vriendelijke dertiger uit Rome veroverde gelijk het hart van Goor. Tijdens een tripje door Rome in een piepkleine Fiat kwam het ook nog tot wat gezoen en gefriemel onder het dasboard. ,,De manier waarop hij kust is een dikke tien”, aldus Gordon die zijn date ‘fantastisch’ vond. Wel toonde hij zich wat huiverig om met de knappe Italiaan in zee te gaan. ,,Ik heb al vaker wat gehad met zo’n perfecte man. Dat liep op niets uit en ik wil niet nog een keer teleurgesteld worden.”


Na de aflevering van vanavond, waarin hij toch maar koos voor de ver weg wonende Manuel, gaat Gordon nog één keer op date met drie kerels. Uiteindelijk gaat hij met vier mannen in ondertrouw. Het huwelijk met een van hen vindt later dit jaar plaats in Zuid-Afrika. Het wordt ingezegend door Angela Groothuizen.
[quads id=1]

Charmante Italiaan

De ontmoeting met steward Manuel zorgt ervoor dat Gordon helemaal ondersteboven is. De charmante Italiaan pakt hem helemaal in. Bekijk hier de video van de verrassende ontmoeting:

Gerelateerde berichten:
Video- Homopaar in het openbaar gestraft met stokslagen (Indonesië)
Anoniem – Is het mijn schuld dat mijn zonen homo zijn?

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.