Moordverdachte Chawila snijdt pols door in cellenhuis

moord KFC Paramaribo

De 22-jarige moordverdachte Chawila R die in het cellenhuis is opgesloten heeft gisteren gepoogd haar pols door te snijden met een scherp voorwerp. Zij wordt ervan verdacht de moord op 55-jarige Marjorie Willims, manager van KFC, te hebben gepleegd.
[quads id=1]

Opgespoord en aangehouden

De 22-jarige verdachte werd op zondag 9 juli 2017 aangehouden door de politie. Willims werd in de ochtend van vrijdag 7 juli 2017 badend in haar bloed aangetroffen in de keuken van KFC aan de Wilhelminastraat. Tijdens het onderzoek van de politie werd Chawila in beeld gebracht, opgespoord en aangehouden.

Bekende de moord

In de eerste instantie ontkende ze enige betrokkenheid te hebben in de levensberovingszaak van Willims, die een leidinggevende functie bekleedde. De verdachte kwam uiteindelijk terug op haar verklaring en bekende de moord te hebben gepleegd.
[quads id=1]
Willims is op brute wijze vermoord met een ijzeren pijp en een verstelbare sleutel. In deze moordzaak is er nog een andere verdachte door de recherche aangehouden.

Chawila verkeert momenteel buiten levensgevaar.
Gerelateerde berichten:
22-jarige Chawila R. bekent moord op haar collega Marjorie Willims
Vermoorde medewerkster Marjorie Willims is begraven
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
Foto van RepSur

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.